Mjøndalen bilgummiservice ble startet på 80 tallet og ble drevet av de samme folkene fram til jan 2023. Det er vært en voksende bedrift i alle år, men nå har vi har overtatt staffet pinnen og skal bringe det til nye høyder. Vi satser mer på nett handel nå og der skal vi vise hvordan man finner RIKTIGE felger og dekk til din bil. Det er et hav av felger og velge mellom, men det er ikke alle som passer til alle bilene. Ring oss eller send mail så kan vi finne et utvalg som passer det du er ut etter. Vi selger og montere dekk til alle typer biler, lastebiler, industri, traktor og MYE mer.

Kjetil

Bli kjent med oss i Mjøndalen Bilgummiservice!?

I januar 2023 ble det et eierskifte her, så nå vil du møte noen nye fjes når du kommer til oss? I den anledning så kommer vi til å lage en liten presentasjon av de ansatte slik at du kan bli bedre kjent med oss!?

Først ut er «sjefen sjøl» på bygget, Kjetil Aslaksen?
Kjetil er 39 år og har nettopp flyttet til Mjøndalen etter mange år i Kongsberg. Hvis du har snakket med han allerede, så har du nok hørt at han er i fra nord ut ifra dialekten hans. Han er nemlig opprinnelig fra Honningsvåg i Finnmark. Det var kjærligheten som gjorde at han flyttet nedover for 16 år siden, og siden har han blitt værende. Han fikk seg raskt jobb hos Aabenraa Fælglager i Kongsberg når han kom nedover, og har vært i bransjen siden. Det vil si at han har solide 16 års erfaring, så her er det mye kunnskap og gode råd å hente. Kjetil er en bilinteressert kar som holder på med mye forskjellig på fritiden, men det har som regel noe med bil å gjøre?? «Sjefen sjøl» er brennende opptatt av kundeservice og elsker kontakten med kundene. Hvis du spør han om hva som er det beste med jobben så vil han nok svare at det er kundekontakten, og at ingen dag er lik. «Det fikser vi» hører du ofte Kjetil si?

Iselin

Det andre nye fjeset du ser hos oss er denne frøkna her?
(Hvis du har sveivet innom Radio Metro har du sikkert hørt henne på reklamen) "Jammen, så hyggelig med ei resepsjonsdame" tenker du kanskje, men neida, denne dama selger dekk og felg over en lav sko! Iselin Ingebo er 36 år og bor i Vikersund med sin samboer og sønn på 4 år. Hun er godt kjent i miljøet og har solgt dekk og felg i over 10 år. Hun jobbet faktisk sammen med Kjetil ("sjefen sjøl") tidlig i karrieren på Aabenraa Fælglager i Kongsberg, så de kjenner hverandre godt. På fritiden så skjer det mye rundt Iselin, både med hest, eget firma og prosjekter hjemme. Det har gjerne en tendens til å ha noe med kjøretøy å gjøre her også??? Iselin har selv vært med og skrudd siden ung alder, og tidligere kjørt litt drifting på hobbybasis, så hun vet hvordan en bil henger sammen. Så ikke vær redd for å spørre damen bak disken heller? Det hun synes er det beste med denne jobben er alle de fine kundene hun møter på, og alt det forskjellige hun kommer borti av både situasjoner og kjøretøy. Hjul til pickup'er, særlig amerikanske, ligger hennes hjerte nærmest.

Christian

Sist (men ikke minst!) skal dere få hilse på vår kjære Christian. Christian Langgård, som er hans fulle navn, er 36 år gammel og bor i Svene. Dette er også en av våre blide og hyggelige montører som du møter hos oss? Christian har vært her siden -20 så han er også godt kjent med kundene og stedet. En bil- og motorinteressert herremann dette her også, så på fritiden liker han å holde på med veteranbiler og mopeder?? Hvis du ser et smykke av en gammel bil eller moped stående parkert utenfor her på sommerstid så er det stor sannsynlighet for at det er nettopp Christian sin☝️ På vinterstid er det snøscooter-kjøring det går i (en selvfølge når du bor oppi "dar'n")❄️
Christian er veldig nøye og flink i jobben sin -står på og sier aldri nei!? Hvis du spør han hva han liker best med denne jobben så vil nok svaret hans være at han liker variasjonen. Omlegg og reparasjoner på alt fra småhjul til store anleggshjul -ingen dag er lik!??

David

Nestemann ut er vår alltid blide dekkmontør, David Vizcaya? David er 31 år og bor i Krokstadelva hvor han også er født og oppvokst.
Når du triller inn på plassen her så er han en av våre flinke og imøtekommende dekkmontører som du møter på. Han smiler alltid, hjelper til, og ikke minst, er nøye i jobben sin?? David har jobbet her siden -21, så han er godt kjent med både kundene og stedet. På fritiden liker han å spille musikk (oh yes -han spiller i et band!?) og gå turer i skog og mark.?Friskusen av oss dette her altså!?‍♂️ David har alltid vært bilinteressert, så denne jobben er midt i blinken for han som liker å se alle de kule bilene som ruller inn og ut her.??Er det noe David er flink til, og elsker, så er det å yte god kundeservice??