www.mjondalenbilgummi.no

Les våre retningslinjer for personvern nøye for å få en klar forståelse av hvordan vi samler inn, bruker, beskytter eller på annen måte håndterer din personlig identifiserbare informasjon på vårenettsider.
Denne personvernerklæringen er utarbeidet for bedre å betjene de som er opptatt av hvordan deres personlige identifiserbare informasjon brukes på nettet. Personlig identifiserbar informasjon er informasjon som kan brukes alene eller med annen informasjon for å identifisere, kontakte eller finne en enkelt person, eller for å identifisere en person i sammenheng.

1. Hvilke personopplysninger samler vi inn fra personene som besøker nettstedet eller appen vår?

Når du bestiller eller registrerer deg på nettstedet vårt, kan du bli bedt om å skrive inn navn, e-postadresse, postadresse, telefonnummer, og i tilfelle online betaling også kredittkortinformasjon eller andre detaljer for å hjelpe deg med din erfaring. Kredittkortinformasjon er bare nødvendig når du bestemmer deg for å fullføre kjøpet; alle data er enn nødvendig utelukkende på sikret webhotell av vår leverandør Klarna eller Dintero. Vi lagrer ingen kredittkortopplysninger på vår side.

2. Når samler vi inn informasjon?

Vi samler inn informasjon fra deg når du registrerer deg på nettstedet vårt, legger inn en bestilling, abonnerer på et nyhetsbrev, svarer på en undersøkelse, fyller ut et skjema, bruker online chat eller skriver inn informasjon på nettstedet vårt.

3. Hvordan bruker vi informasjonen din?

Vi kan bruke informasjonen vi samler inn fra deg når du registrerer deg, foretar et kjøp, registrerer deg for nyhetsbrevet vårt, svarer på en undersøkelse eller markedsføringskommunikasjon, surfer på nettstedet eller bruker visse andre nettstedsfunksjoner på følgende måter:

• For å tilpasse opplevelsen din og tillate oss å levere den typen innhold og produkttilbud der du er mest interessert.
• For å forbedre vår nettside for å bedre tjene deg.
• For å tillate oss å bedre betjene deg i å svare på dine kundeserviceforespørsler.
• For å administrere en konkurranse, kampanje, undersøkelse eller en annen nettstedsfunksjon.
• For å raskt behandle transaksjonene dine.
• Slik følger du opp korrespondanse (live chat, e-post eller telefonforespørsler)

4. Hvordan beskytter vi informasjonen din?

Vår nettside er skannet regelmessig for sikkerhetshull og kjente sårbarheter for å gjøre ditt besøk på nettstedet vårt så trygt som mulig. Vi ber aldri om kredittkortnumre direkte, bare gjennom våre leverandører sikret webområde (Klarna, Dintero, Collector). Vi bruker vanlig skanning av skadelig programvare.

5. Hvem har tilgang til informasjonen din?

Dine personlige opplysninger finnes bak sikrede nettverk og er kun tilgjengelig for et begrenset antall personer som har spesielle tilgangsrettigheter til slike systemer, og er pålagt å holde informasjonen konfidensiell. I tillegg krypteres all sensitiv/kredittinformasjon (PayEx) du leverer via SSL-teknologi (Secure Socket Layer). Vi implementerer en rekke sikkerhetstiltak når en bruker legger inn en bestilling, sender inn eller får tilgang til informasjonen sin for å opprettholde sikkerheten til dine personlige opplysninger. Alle transaksjoner behandles via en gatewayleverandør og lagres ikke på serverne våre.

6. Bruker vi "cookies"?

Ja. Informasjonskapsler er små filer som et nettsted eller dets tjenesteleverandør overfører til datamaskinens harddisk via nettleseren din (hvis du tillater det) som gjør det mulig for nettstedets eller tjenesteleverandørens systemer å gjenkjenne nettleseren din og fange opp og huske visse opplysninger. Vi bruker for eksempel informasjonskapsler for å hjelpe oss med å huske og behandle varene i bestillingene/reservasjonene dine, på samme måte som handlekurven i konvensjonelle nettbutikker. Informasjonskapsler brukes også til å hjelpe oss med å forstå preferansene dine basert på tidligere eller nåværende nettstedsaktivitet, noe som gjør at vi kan gi deg forbedrede tjenester. Vi bruker også informasjonskapsler for å hjelpe oss med å samle samlet data om nettstedstrafikk og nettstedsinteraksjon, slik at vi kan tilby bedre nettstedsopplevelser og verktøy i fremtiden.

7. Vi bruker informasjonskapsler til å:

• Hjelp huske og behandle elementene i bestilling / reservasjonsprosessen.
• Forstå og lagre brukerens preferanser for fremtidige besøk.
• Kompiler aggregerte data om nettstedstrafikk og samhandlinger på nettstedet, for å gi bedre nettstedsopplevelser og verktøy i fremtiden.
• Vi kan også bruke pålitelige og godt forhåndsvalgte tredjepartstjenester som sporer denne informasjonen på våre vegne.

8. Hvordan kan du administrere informasjonskapsler?

Du kan velge å få datamaskinen til å advare deg hver gang en informasjonskapsel sendes, eller du kan velge å slå av alle informasjonskapsler. Dette gjør du gjennom nettleserinnstillingene. Siden hver nettleser er litt annerledes, kan du se på nettleserens hjelpemeny for å finne den riktige måten å endre informasjonskapslene dine på.

Hvis du slår av informasjonskapsler, deaktiveres enkelte funksjoner. Det vil ikke påvirke brukerens opplevelse av nettstedet vårt, men du kan finne noen tilbud litt mindre brukervennlig servert. Du vil imidlertid fortsatt kunne foreta dine kjøp og gi betalinger, samt bruke alle våre tjenester og online kundeservice.

9. Tredjeparts avsløring

Vi selger ikke, handler eller på annen måte overfører til eksterne parter din personlig identifiserbare informasjon med mindre vi gir brukerne forhåndsvarsel. Dette inkluderer ikke nettsted hosting partnere og andre parter som hjelper oss med å drive vår nettside, gjennomføre vår virksomhet, eller betjene våre brukere, så lenge disse partene er enige om å holde denne informasjonen konfidensiell. Vi kan også frigi informasjon når den frigis er hensiktsmessig å overholde loven, håndheve retningslinjene våre for nettstedet vårt eller beskytte våre eller andres rettigheter, eiendom eller sikkerhet. Ikke-personlig identifiserbar besøkende informasjon kan gis til andre parter for markedsføring, reklame eller annen bruk.

10. Tredjeparts lenker

Av og til, etter eget skjønn, kan vi inkludere eller tilby tredjepartsprodukter eller -tjenester på nettstedet vårt. Disse tredjepartsnettstedene har separate og uavhengige retningslinjer for personvern. Vi har derfor ikke noe ansvar for innholdet og aktivitetene til disse koblede nettstedene. Likevel søker vi å beskytte integriteten til nettstedet vårt og velkommen eventuelle tilbakemeldinger om disse nettstedene.

11. Google

Vi bruker Google-tjenester til statistiske formål, og slik bruk følger Googles generelle vilkår og betingelser samt retningslinjer for de ulike tjenestene deres. Vi tillater ikke reklame på våre nettsteder, og ingen annonsedata samles inn eller tillates på våre nettsider. Google, som tredjepartsleverandør, bruker informasjonskapsler til å betjene nettstedet vårt.

Vi har implementert demografi og interesserapportering.

Vi, sammen med tredjepartsleverandører som Google, bruker førstepartiinformasjonskapsler (for eksempel Google Analytics-informasjonskapslene) til å samle data om brukersamhandlinger og andre funksjoner når de er relatert til nettstedet vårt.

12. Regler for rettferdig informasjon og basis følger vi

• Når denne personvernerklæringen er opprettet, vil vi legge til en link til den på hjemmesiden vår eller som et minimum, på den første viktige siden etter at vi har skrevet inn nettstedet vårt.
• Vår personvernerklæring linken inneholder ordet "Personvern" og kan lett bli funnet på siden som er angitt ovenfor.
• Du vil bli varslet om eventuelle endringer i retningslinjene for personvern:
   o Via e-post
• Kan endre dine personlige opplysninger:
   o Ved å sende oss en e-post
   o Ved å logge inn på kontoen din
• Hvordan håndterer nettstedet vårt Ikke spor signaler?
   o Vi hedrer Ikke spor signaler og Ikke spor, plante informasjonskapsler, eller bruke reklame når en Do Not Track (DNT) nettlesermekanisme er på plass.
• Tillater nettstedet vårt tredjeparts atferdssporing?
   o Vi tillater ikke atferdssporing fra tredjeparter
• Våre tjenester er rettet mot voksen publikum rent.
• Vi markedsfører ikke spesifikt til barn
• Responsiv handling, skulle det oppstå et databrudd: Vi vil varsle deg via e-post innen 7 virkedager

14. Kommersielle e-poster

Vi sender kommersielle e-poster. Vi overholder kravene til kommersielle meldinger, noe som gir mottakerne rett til å få e-postmeldinger stoppet fra å bli sendt til dem.

For det:

• Alle våre kommersielle e-postadresser inkluderer avmeldingslink
• Alle våre brukere kan kontakte vår support for å avslutte abonnementet (i e-postskjema sendt fra brukere registrert e-postadresse)
• I tillegg kan alle våre brukere velge i preferanser "Ikke motta nyhetsbrev og kommersiell informasjon."

Vi samler inn e-postadressen din for å:

• Sende informasjon, svare på forespørsler og/eller andre forespørsler eller spørsmål
• Behandle ordrer og sende informasjon og oppdateringer knyttet til bestillinger.
• Send deg mer informasjon relatert til produktet og/eller tjenesten
• Markeds til vår adresseliste eller fortsette å sende e-post til våre kunder etter at den opprinnelige transaksjonen har skjedd.

Prinsippregler for e-post

• Vi bruker ikke falske eller villedende emner eller e-postadresser.
• Vi identifiserer meldingen som en annonse på en rimelig måte.
• Vi inkluderer den fysiske adressen til vår virksomhet.
• Vi overvåker tredjeparts e-postmarkedsføringstjenester for samsvar, hvis det sendes i systemet vårt.
• Vi respekterer forespørsler om å melde deg av/avslutte abonnementet raskt.
• Vi tillater brukere å avslutte abonnementet ved å bruke linken nederst i hver markedsførings-e-post.

15. Kontakt oss

Hvis det er spørsmål om denne personvernerklæringen, kan du nå oss på Hagatjernveien 31, 3050 Mjøndalen, Tel: +47 32874770, post@mbgs.no

Oppdatert: 1.3.2023